
Dosmaczka może być stosowana do potraw takich jak zupy, sosy, a także jako naturalna alternatywa dla gotowych bulionów i zasmażek.
Polecana jako dodatek do dań tradycyjnych, wegetariańskich oraz wegańskich.
Do zup, bulionów i sosów dodawać 2 łyżki (10g) na 0,5l wody.
Liofilizowana cebula 21%, ekstrakt z ziaren owsa, liofilizowana marchew 14%, sól kamienna, skrobia ziemniaczana, liofilizowany: por 6%, seler 6%, czosnek 5%, grzyby suszone 5% (borowik, koźlak, podgrzybek), olej rzepakowy, papryka ostra 1%.
To jest produkt rolnictwa ekologicznego.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.